Zonnige perioden, oosten wolken

21 mei 2019, 11:48 uur - In het oosten is het overwegend bewolkt. In het midden, zuiden en westen is er ruimte voor de zon. Het wordt 12-19 graden. Morgen wordt het 15-20 graden bij een mix van wolken en zon. Donderdag en vrijdag wordt het nog wat warmer met 17-22 graden, vooral vrijdag is kans op een bui. In het weekend wordt het minder zacht met maxima rond 18 graden. De kans op buien blijft...Uitgebreide weersverwachting België

Activiteitenweer België

Gezondheidsweer België

Het klimaat in België

De overwegend zuidwestelijke stroming van zee zorgt in België voor een mild en vochtig klimaat; zachte winters en koele zomers. Regen is in België nooit ver weg. Aan de kust, met plaatsen als Oostende en Brugge, valt de meeste neerslag in oktober. In Laag en Midden België en in de Ardennen valt de meeste neerslag in juli en augustus. De hoogste gemiddelde temperaturen vinden we aan de kust; 16.9°C in de zomer en 3°C winter. In de Ardennen ligt de gemiddelde wintertemperatuur vlak boven nul. Er ligt regelmatig een pak sneeuw van 30 tot 70 centimeter. Skiën kan dus ook in de Benelux.
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.